GÜNDEM

240 Dönüm Alana Mezarlık

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yerinde iletişim yerinde çözüm mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmalarının 15’incisi Tilmerç Mahallesi’nde gerçekleşti.

240 Dönüm Alana Mezarlık
20-12-2023 17:00
20-12-2023 15:49
BATMAN
Google News

Mahalle Buluşmasına başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri, Tilmerç Mahallesi sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ekrem  Beydüz katıldı. Batman Belediyesi tarafından Tilmerç Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili slayt eşliğinde bilgi verildi. Altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım konularının ele alındığı programda konuşan Vali Canalp “240 dönümlük araziyi kent mezarlığı içerisinde cemi teziyeevi gasil hane topluca cenaze namazının kılanabiliceği bir mezarlık yapılacak. Yaklaşık 1,5 ay içerisinde temelini atmayı düşünüyoruz” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMIMIZ VAR”

Açıklamalarının devamında temsilcimiz Batman Petrolspor ile ilgili de konuşan Vali Canalp “Şampiyonluğa oynayan bir kulübünüz var, bir yönetimimiz var. Ve inşallah bu sene şampiyon olmak da kalmayacağız. Önümüzdeki sene bir üst diye çıktıktan sonra bir üst ligde de yine şampiyonluğa oynayan bir takımımız olacak. Buradan durumu müsait olan arkadaşlarla beraber maça gidelim” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete