GÜNDEM

25 MİLYON TL’LİK YATIRIM HİZMETTE

25 Milyon TL’ye mal olan ve bölgenin en modern oto galeri sitesi konumunda olan Batman Auto Store, kapılarını yerel basın mensuplarına açtı.

25 MİLYON TL’LİK YATIRIM HİZMETTE
29-01-2020 19:14
Google News

 

Engin Kahraman Başkanlığı’ndaki Engin Yapı Firmasının yapımını üstlendiği Batman Auto Store Sitesi, hak sahiplerine teslim edildi. Bölgenin en modern ve en büyük oto galeri sitesi olan Batman Auto Store, hizmete açıldı. 
MÜLK SAHİPLERİNE TAPULARI TESLİM EDİLDİ
Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında 44 bin metrekare alanda, 26 blok ve 135 dükkândan Batman Auto Store, hizmete merhaba dedi. 25 milyon TL’ye mal olan oto galeri sitesinde sosyal donatılar, cafe, restoran ve yeşil alan da ihmal edilmedi. Batman Auto Store’yi gazetecilere tanıtan Batman Auto Store Dernek Başkanı Hasan Gönkek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Sessiz, Fırat Güner, Erdal Baş, Hasan Tangöner ile Edip Kara, yapımı tamamlanan oto galeri sitesinde mülk sahibi olan esnaflara tapularını teslim etti. 
“BURADA MÜŞTERİ MAĞDURİYETİ YAŞANMAYACAK”
Batman Auto Store Dernek Başkanı Gönkek, “Batman Auto Store, 44 bin metrekare alan üzerinde, 135 dükkândan oluşuyor. Konsepte çok ciddi yatırım yaptık. Batman’ın böyle modern bir oto galericiler sitesine ciddi anlamda ihtiyacı vardı. Batman Auto Store, 25 milyona mal oldu. İlk etapta 30 dükkân taşındı. Kış bitiminde tamamen dolacak. Kira bedelini 2 bin TL olarak belirledik. Burada müşteri mağduriyeti olmayacak. Müşteri memnuniyeti için her türlü çalışma olacak. Haftada bir oto pazarı yapmayı planlıyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete