GÜNDEM

27 ADRESE EŞZAMANLI BASKIN…

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri “Suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, kurulan örgüt adına suç işlemek, uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak/yaptırmak, hırsızlık, kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak, darp nitelikli yağma ve tehdit” suçlarına karışan şahısların adreslerine baskın düzenledi.

27 ADRESE EŞZAMANLI BASKIN…
20-06-2014 21:40
Google News

Adli birimlerle yapılan koordineli çalışmada okulların çevresinde uyuşturucu ticareti yapan ve hırsızlık olaylarını örgüt adına gerçekleştiren şahıslar takibe alındı. 19 adreste ve İstanbul’da 8 adreste eş zamanlı olmak üzere toplam 20 adreste özel harekât destekli operasyon yapıldı. Operasyonlarda İstanbul’da 1 ve Batmanda 12 olmak üzere 13 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan O.D.’nin bahçesinde ekili vaziyette 55 adet kök Hint kenevir bitkisi, İ.R.nin ikametinde 3 adet İstanbul iline ait sahte plaka ele geçirildi.

4 ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 şahıs ifadelerinin artından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 4’ ü tutuklanırken, 7 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete