GÜNDEM

3. KÖPRÜLÜ KAVŞAK’A HAZIRLIK…

3. KÖPRÜLÜ KAVŞAK’A HAZIRLIK…

3. KÖPRÜLÜ KAVŞAK’A HAZIRLIK…
27-01-2015 19:47
Google News

Karayolları Müdürlüğü, Gültepe Köprülü Kavşak çalışmaları ile Eski Devlet Hastanesi Köprülü Kavşak çalışmalarını tamamladı.Siirt Çevreyolu üzerinde yapılacak olan Şevket Başak Köprülü Kavşak çalışmaları için kolları sıvayan Karayolları Müdürlüğü, çalışma yapacağı alanda Belediye tarafından içme suyu deplase işinin tamamlanmasını istiyor. 3. Köprülü Kavşak çalışmalarına ilişkin bilgi veren Karayolları Müdürü İhsan Güç “Şevket Başak Köprülü Kavşağı için ihale yapacağız. Ancak çalışmalara başlamak için Belediye’nin o alanda içme suyu deplase işini tamamlaması gerekiyor” dedi.

GÜLTEPE KAVŞAĞINA ÜST GEÇİT YAPACAĞIZ

İhsan Güç, Gültepe Köprülü Kavşağında yapmayı planladıkları yaya üst geçitleri için esnafla karşı karşıya geldiklerini de sözlerine ekledi. Gültepe Köprülü Kavşak güzergâhında üst geçit ihtiyacının duyulduğunu söyleyen Güç “o güzergâhta esnaf ve semt sakinleri, yaya üst geçit istiyor. Ama üst geçit için yer belirlemeye gittiğimizde, bütün esnaflar, kendi işyerlerinin önüne üst geçir yapılmasına karşı çıkıyor. Bu konuda esnafla karşı karşıya geldik” dedi.

VALİ’DEN MİZAHLI ÇÖZÜM…

Müdür Güç’ün açıklamalarına mizahi bir dille karşılık veren Vali Azmi Çelik “esnaflar arasında kura çekilsin” dedi. Çelik, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için esnafla görüşmelerin yapılmasını istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete