SPOR

3 PUAN İÇİN SAHADAYIZ

Batman Petrolspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

3 PUAN İÇİN SAHADAYIZ
14-02-2020 18:16
Google News


Bugün saat 13.00’da şehir stadyumunda Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Petrolspor, 3 puan hedefine kilitlendi. Hafta boyunca TPAO tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcular maç saatini bekliyor. Alt sıralardan kurtulmak için 3 puan almaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Önümüzde zorlu 3 maç var. İlki Darıca Gençlerbirliği maçı bugün maçı alıp moral depolamak istiyoruz. Oynayacağımız rakibi yenecek güçteyiz. Kaliteli bir oyuncu gurubumuz var. Bu maçta en önemli destekçimiz taraftarımız olacak. Taraftar desteğini arkamıza aldığımızda yenemeyeceğimiz takım yoktur. Cumartesi Günü tüm Batmanlıları maça davet ediyorum. Oyuncularımız sahada 3 puan almak için savaşacak, taraftarımızdan istediğimiz 90 dakika boyunca takıma destek ve moral vermeleri. Hepimiz tek düşüncesi Petrolspor’u ligde bırakmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da Cumartesi Günü oynanacak Petrolspor-Darıca Gençlerbirliği maçına tüm Batmanlı Futbolseverleri davet ederek “Sporsever Batmanlı  Dostlar, maça bekleniyorsunuz” dedi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

TFF tarafından hafta sonu oynanacak karşılaşmaların hakemlerin açıklandı. Cumartesi Günü oynanacak Petrolspor-Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını Denizli Bölgesi Hakemlerinde Feridun Daldaş yönetecek. Yardımcı Hakemleri Baykal Tuna ve Hüseyin Aycan, dördüncü hakemliği ise Recep Baysal yapacak. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete