SPOR

“3 puanla rahatlamak istiyoruz”

Çorumspor’a saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olan Petrolspor Teknik Direktörü Nihat Balan, her maçı final havasında oynadıklarını belirtirken “Çorumspor maçını kaybettik, sonraki maçlara bakacağız” dedi.

“3 puanla rahatlamak istiyoruz”
06-03-2023 17:00
06-03-2023 16:03
BATMAN
Google News

Petrolspor Teknik Direktörü Nihat Balan, Çorumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Ligin güçlü takımı ile oynadık. Maçın kontrolü ve üstlüğü bizdeydi. Ama deneyimli bi takımla oynadık. Futbolcularım iyi mücadele etti. Biz sıkıntılı bir periyottan çıkmaya çalışıyoruz. Final maçı oynuyoruz. 90 dakika boyunca bir hata yaptık ve kaybettik. Bu tarz takımlara bir hata bile yapmayacaksın. Önümüzdeki maçta alacağımız 3 puanla biraz rahatlamak istiyoruz. Her türlü problemi bir kenara bırakıp bu yılı daha iyi bitireceğiz. Oyuncularımızın iyi görüntüleri vardı. Ama deneyim başka bir şey. Hata yapmamak gerekiyordu. Kendimizi daha çok geliştireceğiz, rakiplere pozisyon vermemeye çalışacağız” dedi.

HEDEF SİVAS MAÇI

Sivas Belediyespor maçına odaklandıklarını belirten Balan “Uzun yıllar sonra geldiğimiz bu ligde kalıcı olursak asıl hedefimiz gerçekleşir. Biz Sivas maçında ne yaparız onu düşünüyoruz, sakatlarımız var cezalılarımız var. Oyuna iyi konsantre olmalıyız. üzülmeye zamanımız yok. Öyle bir ligi oynuyoruz. Hedefimiz ve amacımız son haftalara kalıp sıkıntı yaşamamak. İyi bi fükstür değil fakat çevirmimiz lazım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete