GÜNDEM

343 Aileye Yardım Yapıldı

Umut Der Gıda Bankası, faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı.

343 Aileye Yardım Yapıldı
05-05-2015 21:09
Google News

Umut Der Gıda Bankası, faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı.

Umut Der Gıda Bankası’nın Nisan ayı içerisinde 343 fakir aileye yardım yaptığı belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Umut Der Gıda Bankası Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın “Mübarek 3 aylara girmiş bulunmaktayız. Bu yüzden yardım çalışmalarına hız verdik. Hayırseverlerin bağışlamış olduğu ayni ve nakdi yardımları derneğimizde 1.ve 2. derece de kayıtlı olan muhtaç ve fakir 343 aileye Nisan ayı içerisinde yardımda bulunduk. Mayıs ayında da yardımlarımız devam edecek” dedi.

11 BİN KAYITLI AİLE VAR

Düzenli bir şekilde yaptıkları yardımların her geçen ay artarak devam ettiğini sözlerine ekleyen Günaydın “Nisan ayı içerisinde, 179 aileye gıda, 89 aileye nakdi, 75 aileye kırmızı et ve battaniye dağıttık Derneğimize yardım almak için başvuran ailelerin durumlarını araştırmak için tespit komisyonumuzca yapılan ev ziyaretleri devam ediyor. Şuan itibariyle 11 bin üzerinde kayıtlı aile başvurusu var. Hayırseverler 0488 212 10 21 veya 0506 746 87 97 no’lu telefonlardan bizimle irtibata geçebilirler” şeklinde konuştu. (M. Zeki Emrak)

“Matematik Olimpiyatı”nda ter döktüler

Batman Anadolu Lisesi, tüm ortaokullara yönelik olarak “Matematik Olimpiyatı” düzenledi.

Matematiği öğrencilere sevdirmek amacıyla düzenlenen “Kim Korkar Matematik’ten” isimli olimpiyata farklı okullardan katılım sağlandı. 51 ortaokuldan 3’er öğrencinin katılımıyla gerçekleşen olimpiyatı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik de izledi. Çelik, Batman Anadolu Lisesinin kendine yakışanı yaptığını söyleyerek, bu tip eğitim amaçlı organizasyonların şehrimiz için çok önemli olduğunu ifade etti.

DERECEYE GİRENLER, ÖDÜLLENDİRİLECEK

Olimpiyata katılan öğrenciler, Batman Anadolu Lisesi’nin Matematik Öğretmenleri tarafından hazırlanan sorulara yanıt verdi. Olimpiyatta dereceye girenlere tam altın, yarım altın ve çeyrek altın verileceği belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete