SPOR

350 ÇOCUK, BU PROJEYLE HAYATA TUTUN’DU

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün, SODES kapsamında yürüttüğü Hayata Tutun -2 Projesi’nde Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi konulu seminer düzenlenecek.

350 ÇOCUK, BU PROJEYLE HAYATA TUTUN’DU
06-02-2019 17:48
Google News

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı seminer, Cumartesi günü saat 13.00’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde düzenlenecek.

DEZAVANTAJLI 350 ÇOCUĞA ULAŞILDI

Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren “Proje, merkezden uzak okullarda öğrenim gören dezavantajlı durumdaki kız ve erkek çocuklarımızı sosyal yaşama adaptasyonlarını amaçlıyor. Spor branşlarında yeteneği olan çocuklar, kritik yaşlarda tespit edip nitelikli eğitim almaları sağlanacak, boş zamanlarını faydalı alışkanlıklarla geçirebilecekler. 10 ay boyunca 10 spor branşında, 20 kurs merkezinde toplam 350 dezavantajlı okul çocuğa spor eğitimi verdik” dedi.

PROJENİN KAPANIŞI İÇİN SEMİNER…

Proje Koordinatörü Veysi Turan da, projenin kapanış seminerini Cumartesi günü saat 13.00’de Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceklerini kaydetti. Turan, 350 çocukla, Burası Batman Burada Küfür Yok kampanyasına da destek verdiklerini hatırlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete