GÜNDEM

37 GAZETECİYE SERTİFİKA VERİLDİ

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ile Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’nin ortak projesi ile Batman Basınına yönelik düzenlenen 4 günlük eğitim sona erdi. Eğitim programına katılan 37 gazeteciye sertifika verildi.

37 GAZETECİYE SERTİFİKA VERİLDİ
09-09-2018 23:20
Google News

37 KATILIMCIYA SERTİFİKA VERİLDİ

Ercan Atay Başkanlığındaki Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’nin, Batman Basınına yönelik eğitim projesi, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklendi. Ajansın desteği ile BATSO Konferans Salonu'nda 4 günlük eğitim programı düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Fehmi Ketenci’nin katılımı ile düzenlenen programda haber dili, haber fotoğrafçılığı, sayfa tasarımı ve mizanpaj, grafik tasarım konularında eğitim verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimlerle gazeteciler, kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

SERTİFİKALAR DAĞITILDI

4 günlük eğitimin sonunda sertifika töreni düzenlendi. Törene Batman Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Gönenç ve eğitim gören gazeteciler katıldı. törende 37 gazeteciye, sertifika takdim edildi.

“BATMAN GÜZEL BİR İL”

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Fehmi Ketenci, ilk defa geldiği Batman’da güzel dostluklar edindiğini belirterek “Batman’da eğitim vermekten son derece mutluluk duydum. Batman çok güzel bir il. Eğitime katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Dernek Başkanı Ercan Atay ise dernek üyelerine yönelik eğitim programlarının, bundan sonra da devam edeceğini söyledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete