GÜNDEM

38 GÜNDÜR KAYIP…

38 GÜNDÜR KAYIP…

38 GÜNDÜR KAYIP…
08-09-2014 21:01
Google News

17 yaşındaki Osman Dumak’tan 38 gündür haber alınamıyor.

3 Ağustos Pazar sabahı Beşevler Mahallesi’ndeki evinden “dişçiye gidiyorum” diyerek çıkan Osman Dumak, bir daha eve dönmedi. Günlerdir çocuğundan haber alabilmek için seferber olan Dumak ailesi, sokak sokak dolaşarak 17 yaşındaki oğullarını arıyor.

UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

Oğlunun bulunması için yetkililere seslenen anne Rabia Dumak “son zamanlarda eve geç gelmeye başlamıştı. Uyuşturucu hap ve esrar kullandığından şüpheleniyorduk çünkü birkaç sefer cebinde bulduk. Arkadaşlarına ait olduğunu söylemişti. Bize karşı çok agresifleşmişti. Ona karşı hiçbir kötü söz kullanmadık, şiddet uygulamadık. Çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak için evlere temizliğe gidiyordum. Kocamın ayağı sakat olduğu için çalışamıyor, emeklidir. Oğlumun eve dönmesini istiyorum. Yeter ki gelsin ben ölünceye kadar ona bakarım” dedi.

ACILI BABA, İHD’DEN YARDIM İSTEDİ

İnsan Hakları Derneği (İHD)ye kayıp başvurusunda bulunan acılı baba Şakir Dumak, oğlunun hayatından endişe duyduğunu söyledi. Oğlunu görenlerin ya da yerini bilenlerin insanlık namına kendilerine haber vermesini isteyen baba Şakir Dumak “Oğlumun hayatından endişe duyuyoruz. Oğlumun bulunmasını istiyorum. Oğlumu gören ya da yerini bilenlerin bizi aramasını istiyoruz. Yetkililer de olaya duyarsız kalıyorlar” dedi.

Baba Dumak, kendisine 0533 653 17 21 numaralı hattan ulaşılabileceğini sözlerine ekledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete