GÜNDEM

4 Bin 790 ÇOCUK, KAYIT YAPTIRDI

Batman Belediyesi Spor Müdürlüğü’nce organize edilen yaz sezonu etkinlikleri, Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmazın da katıldığı törenle başladı.

4 Bin 790 ÇOCUK, KAYIT YAPTIRDI
17-07-2019 19:13
Google News

5 YENİ SPOR KOMPLEKS DE YOLDA…
Aydın Konak Spor Tesislerinde yapılan açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Belediye Spor Müdürü Hamza Gülsever, kursiyerler ve aileleri katıldı.  Yüzme, basketbol, voleybol, muay thai, kort tenisi, atletizm, badminton, hentbol, güreş, futbol ve jimnastik olmak üzere 11 branşta yaz spor kursu eğitimi için Batman Belediye Yaz Spor Kurslarına toplamda 2540 erkek, 2250 kız kursiyer olmak üzere 4 bin 790 çocuk kayıt yaptırdı. 
KURUMLAR, KAYNAKLARINI ETKİN KULLANMALI
Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir “5 yıllık planlama sürecinde Batman’ın 5 farklı bölgesine birer spor kompleksi oluşturma hedefimiz var. İnşallah bu süreç içerisinde hepsini gerçekleştirmiş olacağız. Ne yazık ki Batman’da yeteri kadar yüzme havuzu ve tesis bulunmadığından dolayı çocuklarımız DSİ sulama kanalı ve Batman Çayında yüzerken boğuluyor. Umarım bundan sonraki süreçlerde ilgili kurum ve kuruluşlar kaynakların etkin, verimli ve yerinde kullanımı konusunda hassasiyet gösterir ve planlamalarını isabetli yaparak çalışmaları sezon öncesinde gerçekleştirirler” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete