GÜNDEM

4 GÜN ARADAN SONRA ÖLÜ BULUNDU

4 GÜN ARADAN SONRA ÖLÜ BULUNDU

4 GÜN ARADAN SONRA ÖLÜ BULUNDU
24-09-2014 21:04
Google News

4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmeyen zihinsel ve işitme engelli 12 yaşındaki çocuğun cesedi, Batman Çayı'nda bulundu.

AFAD, polis ve jandarma ekipleri, 4 gün önce Huzur Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 12 yaşındaki Rıdvan Şahin’i bulmak için günlerdir seferber olmuştu. Dün sabah saatlerinde Yeniköy mevkiinde, Batman Çayı kenarındaki aramalarını sürdüren aile, Rıdvan Şahin’in cansız bedenine ulaştı. Baba Şakir ve anne Çiçek Şahin, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Ailesi tarafından sudan çıkarılan Şahin’in cesedi, savcılık tarafından olay yerinde incelendikten sonra Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Şahin’in cenazesi Asri Mezarlığı’nda defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

POLİS OTOSU, MAHSUR KALDI

Rıdvan Şahin’in cesedinin bulunmasıyla birlikte olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemi almak için Batman Çayı’na gelen polis otosu, olay yerinde mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar, polis otosunu iterek çakıl taşlarından çıkardı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete