GÜNDEM

4 HIRSIZ, İŞYERİNİ 3 DAKİKADA SOYDU!

Batman’da bir işyeri, yüzleri maskeli 4 hırsız tarafından soyuldu. Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

4 HIRSIZ, İŞYERİNİ 3 DAKİKADA SOYDU!
28-12-2016 22:31
Google News

SOKAĞI KONTROL ETTİKTEN SONRA CAFENİN KİLİDİNİ KIRDILAR

Hırsızlık olayı, Gap Mahallesi 2505 sokakta bulunan Şeref Cafe Oyun Salonu’nda meydana geldi. Olay yerine otomobil ile gelen 4 şahıstan 1’i araçta beklerken, 3 şahıs ise sokağı kontrol etti. Sokakta kimsenin olmadığından emin olan yüzleri maskeli 3 şahıs, cafenin giriş kapısını uzun süre kurcaladı. Kapı kilidini kırmayı başaran hırsızlar, 2 adet plazma televizyonu otomobilin bagajına yükledikten sonra kasada bulunan bozuk paraları da çalarak otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİLER

Emin Önal’a ait işyerinde meydana gelen ve 3 dakikaya sığdırılan hırsızlık olayı, işyerinin güvelik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İşyeri sahibi, olayı polise bildirerek hırsızların yakalanmasını istedi. Cafede parmak izi arayan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İŞYERİ SAHİBİ, ÖNLEMLERİN ARTMASINI İSTEDİ

İşyeri Sahibi Emin Önal, kentte hırsızlık vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, hırsızlara karşı alınan önlemlerin arttırılmasını isteyerek “Benim işyerimle birlikte aynı gece başka bir yeri de soymuşlar. Bunu meslek haline getirenlere karşı kentteki güvenlik tedbirlerinin artması gerekiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete