GÜNDEM

4 OPERATÖR DOKTORLA KADIN DOĞUM EKİBİ

4 OPERATÖR DOKTORLA KADIN DOĞUM EKİBİ

4 OPERATÖR DOKTORLA KADIN DOĞUM EKİBİ
19-02-2015 21:10
Google News

Sağlık alanında birçok yeniliği Batman’a kazandıran Medical Park Batman Hastanesi, insan sağlığına yatırım yapmaya devam ediyor.

Deneyimli doktorlarla çalışmayı prensip haline getiren Medical Park Batman Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında Op. Dr. Güneş Burkaş, Op. Dr. Nejla Gültekin, Op. Dr. Kemal Coşkun’dan sonra Op. Dr. Emel Dilekçi’yi de ekibe katarak, bu alanda güçlü bir kadro oluşturdu. Hastaneden yapılan yazılı açıklamada “kadın hastalıkları ve doğum alanında aynı anda dört doktorla hizmet vereceğiz. Ekibimiz, jinekolojik hastalıkların tedavisi, gebelik ve yüksek riskli hamileliklerin takibi, hamilelikte rutin taramalar, amniyosentez, dört boyutlu ultrason incelemesi, menopoz ve osteoporoz takipleri, jinekolojik onkoloji hastalıkları, ürojinekolojik ameliyatlar (idrar kaçırma), endoskopik cerrahi (kapalı yöntemle rahim ve yumurtalık ameliyatları), doğum, kısırlık ve vajina estetiği gibi alanlarda deneyimlidir” denildi.

OP. DR. EMEL DİLEKÇİ DE EKİPTE

Kadın Hastalıkları ve Doğum ekibine katılarak ekibi güçlendiren Op. Dr. Emel Dilekçi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Bingöl Genç Devlet Hastanesi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü ile Nusaybin Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Onkoloji, infertilite, tüp bebek, aşılama, genital organ sarkmalarında tedavi, vajinoplasti (vajen estetiği), riskli gebeliklerin takip ve tedavisi alanlarında deneyim sahibi olan Dilekçi “Burada oturmuş bir düzen var, doktor arkadaşlarım konularında çok deneyimliler. Batmanlı ve bölge hastalarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elimden geleni yapacağım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete