GÜNDEM

4 PARTİ, DEMOKRASİ MİTİNGİNDE BİRLEŞTİ

Demokrasi Mitinginde dayanışma mesajları verildi.

4 PARTİ, DEMOKRASİ MİTİNGİNDE BİRLEŞTİ
07-08-2016 22:22
Google News

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK’nın içindeki FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı tüm yurtta başlatılan demokrasi nöbetlerinin finali, mitingle yapıldı. Cumhurbaşkanlığının talimatı ile tüm yurtta Valilikler tarafından düzenlenen eşzamanlı miting, Batman’da da yoğun katılımla gerçekleşti.

AK PARTİ, HÜDA PAR, SAADET PARTİSİ VE CHP AYNI ALANDA

Katılımcılar, saat 17.00’de Valilik Kavşağı’nda kurulan güvenlik noktasında üst aramasından geçtikten sonra alana alındı. Mitinge Vali Ahmet Deniz ve AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin yanı sıra AK Parti, CHP, Hüda Par ve Saadet Partisi’nin İl ve Merkez İlçe Başkanları ile İlçe Teşkilatları katıldı. Parti bayrak ve flamalarının taşınmadığı mitingde alan, Türk Bayrakları ile donatıldı. 

KONUŞMALARDA BİRLİK-BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Vali Ahmet Deniz ve AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hüda Park İl başkanı Emin Doğru, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve CHP heyeti, mitingde yaptıkları konuşmalarda ortak bir mesaj verdi. Birlik ve beraberlik duygularına dikkat çeken konuşmacılar, dayanışma ruhu ile bütün sorunların üstesinden gelinebileceğini dile getirdi. Miting, yoğun bir katılımla geç saatlere kadar sürerken, programın sonunda darbe şehitleri için mevlit okutuldu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?