YAŞAM

40 YILLIK İKİ DOST, AŞI OLMAYA BİRLİKTE GİTTİ

TPAO’da aynı dönemde görev yapan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve Kanaat Önderi Eşref Demir’in 40 yıllık dostlukları, koronovirüs aşısı yaptırırken de fotoğraflara yansıdı.

40 YILLIK İKİ DOST, AŞI OLMAYA BİRLİKTE GİTTİ
15-03-2021 18:00
Google News


TPAO’da aynı dönemde görev yapan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve Eşref Demir, korona virüs ikinci doz aşılarını yaptırdı. Başkan Hüseyin Ekmen, korona virüs ikinci doz aşısını Akyürek Aile Sağlık Merkezi’nde yaptıran Demir’i yalnız bırakmadı. Başkan Ekmen ise ikinci doz korona virüs aşısını 19 No’lu Sağlık Ocağı’nda Doktor Oğlu Zafer Ekmen’in yanında yaptırdı. 40 yıllık dostu Eşref Demir de aşı yaptırdığı sırada Ekmen’in yanında yer aldı. 

“TEMENNİMİZ BU BELADAN KURTULMAK”
Başkan Ekmen, salgına karşı topyekûn mücadele verilebilmesi için tüm Batman Halkını aşı olmaya davet ederken “Dünya bir virüsle savaşıyor. Bu savaşta herkes, üzerine düşeni yapmalı. Maske, sosyal mesafe ve temizlik, hepimizin görevi. Aşı olmak da bu mücadelenin bir parçasıdır. Temennimiz bu belanın bir an önce atlatılması, sağlıklı günlere bir an önce dönmemizdir” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete