GÜNDEM

44 yıllık eğitimci, emekliye ayrıldı

Atatürk İlkokulu Müdürü Misbah Eratilla, öğretmelik ve yöneticilik hayatını noktaladı.

44 yıllık eğitimci, emekliye ayrıldı
11-08-2023 15:33
11-08-2023 15:34
BATMAN
Google News

Batman’ın emektar eğitimcilerinden Misbah Eratilla, emekliye ayrıldı. Batman İl Milli Eğitim Müdürü, son görev günü ziyaret ettiği Eratilla’ya, emekleri için teşekkür etti. Eratilla, veda konuşmasında “44 yıl 5 ay 5 gün boyunca onurlu ve şerefli öğretmenlik ve yöneticilik sürecimi bugün emeklilik ile sonlandırmış bulunmaktayım. Sonlanan hayat değil, formel eğitim sürecim olduğu için hayata yine öğrenme ve öğretme zaviyesinden bakmaya devam edeceğim. Bu süreç boyunca başta eşim ve çocuklarım olmak üzere, çalıştığım tüm eğitimci ve yönetici arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Bu isimsiz kahramanlar sayesinde resmi öğretmenlik ve yöneticilik hayatımı noktalarken, herkese haklarını helal etmelerini diliyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa
Mustafa 9 ay önce
Misbah müdür bölgenin yetiştirdiği çok donanımlı bir eğitimcidir.O bir Danışma merkezidir.Onun hayat emekliliği yok.Hep üretme peşinde.Yolun açık olsun sayın müdürüm.
Salime
Salime 9 ay önce
Çok değerli ilkokul müdürümdü ????her sey için cok sağolun hocam 24 yaşıma girecem ama hala unutamadığım hocalarındandır kendisi. Allah böyle degerli egitimcileri , unutulmayacak egitimcileri eksik etmesin insallah.
Faik KAYNAK
Faik KAYNAK 9 ay önce
Kıymetli kardeşim Misbah hocam , emeklilik sürecin hayra vesile olmasını , sağlık afiyet içerisinde, huzur dolu bir hayat geçirmenizi Rabbimden diliyorum..
m.eminboz73200@gmail.com
m.eminboz73200@gmail.com 9 ay önce
Kırkdört yıl! Dile kolay! Dostum, arkadaşım; eğitimci, yönetici ve yazar. Bir meslektaşın olarak sizinle onur ve şeref duyuyorum. Bu hayırlı hizmet her insana nasip olmaz.. Eyvallah Misbah Eratilla Hocam
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete