SİYASET

“5-0’lık zafer kazanacağız”

Ankara’da aday tanıtım toplantısına katılan Yeşil Sol (HDP) Batman Milletvekili Adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Baran, Batman’da zılgıtlarla karşılandı.

“5-0’lık zafer kazanacağız”
13-04-2023 17:12
13-04-2023 17:13
Google News

Yeşil Sol Adayları, Batman-Bismil yolunda araç konvoyları ile karşılandı. Sren ve zılgıtlarla şehir merkezini turlayan araç konvoyu, Atatürk Parkı arkasında açılan Yeşil Sol Merkez Seçim Lokaline ulaştı.

“BASKI VE ŞİDDETİ KIRDIK”

Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Keskin Bayındır “Biz mücadelemizle baskı ve şiddeti kırdık. 14 Mayıs’ta müjde günü olacak, özgürlük ve zafer günü olacak. Batman’da büyük bir başarı sağlayacağız ve bunu  herkes görecek.  Batman’da 5-0 ‘lık bir başarıyla zafer kazanacağız.  Onları tabela partisi yapıp göndereceğiz. Yeşil Sol Partisi olarak elde edeceğimiz başarı Batman halkının başarısı olacak, partimizin başarısı olacak, bizim başarımız olacak. Partinizi kapatacağız diyorlardı, onları alternatifsiz bırakacağız diyorlardı.  Bugün Batman’da 3 partimiz var. Kayyumlar da çantalarını hazırlasın, onları da göndereceğiz.  Önümüzde bir ay var. Bir ayda ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacak zamanımız var.  Dolayısıyla en büyük sorumluluk Batmanlı gençlerin üzerine düşüyor, annelere, kadınlara, yaşlılara düşüyor. Batman’da partimizi büyük bir zafer kazanarak taçlandıracağız” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İloh
İloh 1 yıl önce
Yeşil Sol eşcinsel LGBT adayları mı gösteriyor?