GÜNDEM

5 KENTİN SAĞLIKÇILARI BATMAN’DA BULUŞTU

5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı, Batman Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Siirt illerinin İl Sağlık Müdürleri, ASKOM’dan sorumlu Sağlık Müdür Yardımcıları, Halk Sağlığı Müdürleri, AASH Şube Müdürleri, 112 Başhekimleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterleri ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

5 KENTİN SAĞLIKÇILARI BATMAN’DA BULUŞTU
29-04-2016 20:34
Google News

İl Ambulans Servisi 112 Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda bölgenin ve illerin nitelikli yatak sayıları ve Acil Hasta Sevkleri değerlendirildi, en yüksek verimin alınması için gerekli planlamaların hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

“AMACIMIZ BATMAN’I SAĞLIK TURİZMİNDE CAZİBE KENT YAPMAK”

Toplantıya ev sahipliği yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, ilin ve bölgenin Acil Sağlık Hizmetleri açısından kalite çıtasının en üst noktalara taşınmasının gerekli olduğunu vurguladı. Batman İl Sağlık Müdürlüğü olarak çevre illere gösterilen hassasiyetin artarak devam edeceğini ve Batman’ın sağlık turizminde cazibe merkezi olması için çabalarını sürdüreceklerini söyleyen Dr. Bodakçi, toplantıya katılanlara teşekkür etti. Toplantı, karar metninin imzalanmasıyla toplantı sonlandırıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete