EĞİTİM

5 OKULDA MESLEKİ EĞİTİMLER DEVAM…

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında TOBB Güzel Sanatlar Lisesi’nin düzenlediği müzik ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından ödülleri verildi.

5 OKULDA MESLEKİ EĞİTİMLER DEVAM…
08-06-2021 13:55
BATMAN
Google News

 

PROJEDE 5 OKUL YER ALIYOR

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri tarafından istekli öğrencilere yetenekleri doğrultusunda 2 ay boyunca hem çevrim içi hem de yüz yüze eğitim verildi. Eğitim sonunda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler belirlendi. Okul müdürlerini ve öğrencileri ağırlayan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Veysi Aksoy'dan bilgi alırken “Projede beş okulumuz yer alıyor. Beş okulumuzda öğrencilerimize, öğretmelerimize ve velilerimize yönelik etkinlikler yaptık. Öğrencilerimizin akademik, sportif ve mesleki başarılarını artırmaya yönelik rehberlik hizmetleri sunduk. Sınava girecek öğrencilerimize Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından eğitimler verildi. Bu okullarımızdaki öğrencilerimizin müzik, tiyatro, resim ve sinema gibi sanatsal etkinliklere katılımlarını destekleyeceğiz. Kurtaran, öğrencilere başarılardan dolayı saz, gitar ve resim seti hediye etti.

5 OKULDA PROJEYE UYGUN FİZİKİ KOŞULLAR OLUŞTURULUYOR

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’nde yer alan Sason, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde projeye uygun fiziki koşulların oluşturulmaya başlandığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete