EĞİTİM

5 OKULDA YENİ PROJE BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yurt genelinde hayata geçirilen Mesleki Eğitimde 1000 Okul projesi bilgilendirme toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Başkanlığında gerçekleşti.

5 OKULDA YENİ PROJE BAŞLADI
29-01-2021 19:00
Google News


PROJENİN DETAYLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi bilgilendirme toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Akın Arı, Abdussamed Oral, RAM, HEM, BİLSEM ve proje kapsamında bulunan okul müdürleri katıldı. Toplantıda Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapmasında yapılan ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

5 OKUL, O PROJEYE DAHİL EDİLDİ
Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Bakanlığımızın yurt geneli başlatmış olduğu Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında ilimizde belirlediğimiz beş meslek lisemiz bu projeye dâhil edildi. Projemizin amacı okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve okullarımızın mesleki çalışma kalitelerinin artırılmasıdır. Projemiz bir yıl boyunca büyük bir özveri ile sürdürülecek. Projeyi tanıtmak amacıyla beş okulumuzda bilgilendirme toplantıları yaptık. Proje kapsamında her okuldan öğretmen arkadaşlarımıza eğitimler verilmeye başlandı. Proje kapsamında okullarımızın ihtiyaçları tespit edildi. Bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi için gerekli planlamalar hayata geçirildi. Yine Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında okullarımıza 2.128 adet tekrar test kitabı gönderildi” dedi.

BATMAN’DAN 5 OKUL, O PROJEDE
İlimizde Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi olmak üzere beş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında yer alıyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete