GÜNDEM

50 KİLO PATLAYICI İMHA EDİLDİ!

Sason’da yola döşenen el yapımı bomba, güvenlik güçleri tarafından fark edildi. Batman Valiliği, patlayıcının imha edildiğini açıkladı.

50 KİLO PATLAYICI İMHA EDİLDİ!
04-11-2015 20:12
Google News

Açıklamaya göre Sason Jandarma Komutanlığı tarafından Kelhasan Köyüne emniyet ve asayiş hizmetleri ile ilgili olarak görevlendirilen güvenlik kuvvetlerinin Aşağı Kilimli Mahallesi'ne intikali esnasında, mahalleye 200 metre mesafede yolun patlayıcı madde ile döşendiği fark edildi. Sason Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 2 teneke içerisinde asfalt altına yerleştirilmiş toplam 50 kiloluk el yapımı patlayıcı, İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timleri tarafından emniyetli bir şekilde imha edildi. Patlama nedeniyle köy yolunda 5 metre eninde 2 metre derinliğinde çukur oluştuğu ve köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.
EV BASKININDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
alınan bilgiye göre, patlayıcı madde olayı ile ilgili yürütülen soruşturmalarda, bir eve baskın düzenlendi. Şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramalarda patlayıcı madde yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildiği ve şahsın gözaltına alındığı belirtildi.  (İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete