GÜNDEM

54. YILI KUTLANACAK

Her yıl mart ayının son haftası kutlanan Kütüphane Haftasının 54’üncübü, bu yıl; 26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

54. YILI KUTLANACAK
23-03-2018 22:00
Google News

ETKİNLİKLER PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK

54. Kütüphane Haftası Açılış ve Ödül Töreni, Pazartesi günü saat 10.00’da Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak. Hafta boyunca kütüphaneyi ve hizmetlerini tanıtıcı slayt gösterisi yapılacak.

KÜTÜPHANE, TÜM OKULLARA TANITILACAK

26 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında, Kültür Merkezi’nin üst katında bulunan Yetişkinler Okuma Salonunda, Kütüphaneye Yeni Gelen Kitaplar Sergisi açılacak. Giriş katında bulunan Sinema Salonu-1’de hafta boyunca tüm okullara kütüphanenin tanıtımı yapılacak.  Ayrıca kültürel, eğitici ve eğlendirici film gösterileri yapılacak.

YAZARLARLA SÖYLEŞİ YAPILACAK

 28–30 Mart tarihlerinde Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Yazarlarla Söyleşi adı altında Yalvaç Ural ve Ayşe Gül Kara Zorlu adlı çocuk kitapları yazarları, çocuklarla buluşacak.  Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser, Medeniyetin Doğduğu Topraklar: Anadolu konulu konferans verecek.

TİYATRO GÖSTERİMİ YAPILACAK

28-29 Mart’ta Kültür Merkezi’nde Global Gençlik Derneği Tiyatrosu tarafından çocuklar için Fablların Dili ile Yalancının Mumu adlı tiyatro oyunları sahnelenecek.

81 İLDE EŞZAMANLI KİTAP OKUNACAK

Kütüphane Haftasının 3. günü olan 28 Mart Çarşamba günü 16 Mayıs Stadyumunda 12.30 – 13.00 saatleri arasında 81 İl ile aynı gün ve aynı saatte 30 dakikalık Kitap Okuma (Batman Okuyor) Etkinliği gerçekleştirilecek. Batman İl Halk Kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar, etkinliklere tüm Batman Halkını davet etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete