GÜNDEM

55 İLDEN GENÇLER HATAY’DA BULUŞACAK

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Kasım Bağdu, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek, 55 ilden gençleri Hatay’da toplayacaklarını belirtti.

55 İLDEN GENÇLER HATAY’DA BULUŞACAK
28-02-2020 17:04
Google News


Bağdu, TGK olarak 2020 yılı Gönül Bağı Projesini Hatay İskenderun’da gerçekleştirmek istediklerini anlatırken “Hatay, bütün medeniyetleri ve kültürleri içinde barındıran bir yer. Kozmopolit bir yapıya sahip olması farklılıkların aslında ne kadar zenginlik olduğunu gösteriyor. TGK da Hatay gibidir. Önce İnsan şiarıyla hareket edip ülkesine ve vatanına faydalı gençler olabilmek için çaba gösteriyoruz. Proje kapsamında 55 farklı ilden gelecek gençlerimiz hem Hatay’ı hem   EXPO 2021 çalışmalarını yakından görecekler” dedi.
Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise “Gençler Ülkemizin geleceği o yüzden gençleri çok seviyorum ben. Hatta her zaman gençlerle bir arada olabilmek için bir Youtube Kanalı açtım. Gençleri önemsiyorum. Bu güzel projeyi Hatay’da olması ayrıca memnun etti beni. Elimizden geleni yapacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete