GÜNDEM

560 KİŞİLİK KADRO İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

560 KİŞİLİK KADRO İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

560 KİŞİLİK KADRO İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ
20-10-2014 19:07
Google News

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde işe alınacak 560 kişi için kuralar çekildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda düzenlenen kura çekimiyle asil ve yedek kişiler belirlendi.

2 BİN KİŞİLİK İŞE 4 BİN 156 KİŞİ BAŞVURDU

Batman Merkez ve ilçelerinde Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında işe alınacak 2 bin kişilik kadro için 4 bin 156 kişi başvurdu. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak toplam 560 kişi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda kuralarını çekti. Kura çekimine gelenler heyecanla isimlerinin okunmasını beklerken, isimleri okunmayanlar ise üzüntü yaşadı.

ŞAİBELERİ ÖNLEMEK İÇİN KRUA ÇEKTİK

İş Kur İl Müdürü Besim Eviz, ilk alımların Milli Eğitim Müdürlüğü için yapıldığını ifade ederek “Okullarda hizmetli sıkıntısını gidermek için alımlarda önceliği Milli Eğitime verdik. Diğer kurum ve ilçelerin alımları da hafta içinde yapılacak. Batman ve ilçelerinde Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında 2 bin kişi alınacak. Bazı şaibeleri önlemek için kura yöntemine başvuruldu” dedi.

Kurada ismi çıkan kişilerin 1 Kasım'da işbaşı yapacakları, 15 Haziran'a kadar çalıştırılacakları, TYÇP’nin hayata geçirdiği projenin toplam maliyetinin ise 23 milyon Tl olduğu belirtildi. (M. Zeki Çetin)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete