EĞİTİM

58 YAŞINDAKİ WHİPPLE AMELİYATI!

Gözaltlarında sararma ve vücutta kasıntı şikâyetiyle Özel Batman Dünya Hastanesine başvuran 58 yaşındaki hasta, başarılı bir şekilde ameliyat edildi.

58 YAŞINDAKİ WHİPPLE AMELİYATI!
03-05-2015 22:32
Google News

Operasyona ilişkin bilgi veren Op. Dr. Ahmet Doğan “Hasta, son aylarda ciddi kilo kaybı yaşıyordu ve vücudunda sarılık meydana geliyordu. Laboratuar sonuçlarıyla pankreas organın baş kısmında yaklaşık 3 cm büyüklüğünde safra yollarında tıkanıklığa yol açmış batın arka kısmında damarlarla invazyon olmayan tümöral kitle saptandı. Ameliyat öncesi hazırlıkları yapılan hasta anestezi uzmanımız tarafından değerlendirilerek operasyon için hazırlıkları tamamlandı. Başarılı bir şekilde ameliyatı tamamlanan hasta post op yoğun bakım servisine alındı” dedi.

ZORLU AMELİYATLARI YAPABİLİYORUZ

Genel Cerrahi Uzmanı Ahmet Doğan da “Batman'da tümör cerrahisi alanında dünya standartlarında teknik donanımla nöronavigasyon, mikrocerrahi, nöromonitörizasyon gibi ileri teknikle, çok zorlu ameliyatları yapabiliyoruz. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanları Dr. Hasan Kaya ve Dr. Fatih Çetin ile yoğun bakım süreçlerini birlikte takip ediyoruz ve cerrahi tedavinin risklerinin bu sayede azaltıyoruz” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete