GÜNDEM

6 HIRSIZA GÖZALTI!

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince, kentteki hırsızlık olaylarına yönelik yürütülen soruşturmalarda, çalıntı mallara ve hırsızlık şüphelilerine ulaşıldığı açıklandı.

6 HIRSIZA GÖZALTI!
25-10-2017 18:12
Google News

ÇALINTI MOTOSİKLET, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Oto Hırsızlığı Büro Amirliği, Ziya Gökalp Mahallesi’nde çalınan 1 adet motosikletle ilgili soruşturmada, yaşı küçük 1 şüpheliyi gözaltına aldı, çalıntı motosiklet sahibine teslim edildi.

ŞASE NUMARALARI SİLİNEN MOTOSİKLETLERE EL KONULDU

Batıraman’da ve GAP Mahallesi’nde yapılan uygulamada 2 adet motosikletin şase ve motor numaralarının kazınmış olduğu tespit edildi, motosikletlere gerekli teknik incelemelerin yapılabilmesi için el konuldu, şüpheli 2 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

İŞYERİ HIRSIZLIĞINDA 1 GÖZALTI

Meydan Mahallesindeki bir işyerinde yaşanan telefon hırsızlığı olayında 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi.

KÜÇÜK HIRSIZA SUÇÜSTÜ…

Kültür Mahallesinde yüzleri kapalı ve eldivenli şahısların olduğu bilgisi, Hırsızlık Büro Amirliği’ni harekete geçirdi. Yapılan kovalamacada yaşı küçük 1 şahıs yakalandı. Çevrede yapılan kontrollerde bir oyun salonun kapısının kırıldığı tespit edildi.

EVLERE GİREN HIRSIZ, GÖZALTINDA

Kent merkezindeki bir evden hırsızlık yapan şüpheli 1 şahıs da Hırsızlık Büro Amirliğinin takibine takıldı. Şüpheli, alınan ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete