GÜNDEM

6 İŞYERİ SOYULDU

İlçe otogarında bulunan 6 işyeri, kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. Hırsızlık olaylarına karşı gerekli tedbirlerin alınmadığını savunan esnaf, yaşananlara tepki gösterdi.

6 İŞYERİ SOYULDU
08-01-2016 21:11
Google News

BATMAN, GÜNE İLGİNÇ BİR HABERLE UYANDI

İlginç olay, Batman İlçe Otogarı’nda meydana geldi. Sabah saatlerinde işyerini açmak için otogara gelen 6 esnaf, işyerinin kapı ve pencere kilitlerinin kırılmış olduğunu fark etti. İşyerlerinde bulunan bir miktar para ile bazı eşyaların çalınmış olduğunu tespit eden esnaflar, şaşkınlık içerisinde polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerlerinde parmak izi arama çalışması yürüttü.

ESNAF, OLAYA TEPKİLİ

Hırsızlık olaylarının önünün kesilemediğini açıklayan esnaf, olaya tepki gösterdi. Güvenlik tedbirlerinin arttırılmasını isteyen esnaf “Hırsızlık olaylarından bıktık, usandık. Bütün emeğimiz, alın terimiz, bir gecede çalınıyor. Bir gecede 6işyeri soyulmuş. Hırsızlar yine yakalanmayacak biliyoruz. Yakalanmadıkları için, cezaevlerine atılmadıkları için dışarıda serbest serbest gezebiliyorlar, milletin işyerini hiç korkmadan soyabiliyorlar. Kentte hırsızlık olaylarının önlenmesi için tedbirlerin arttırılmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete