EĞİTİM

6 SORU 6 CEVAP PROJESİ BAŞLADI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik 'Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesini' başlattı.

6 SORU 6 CEVAP PROJESİ BAŞLADI
28-04-2020 19:29
Google News

07 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS'ye hazırlık kapsamında öğrencilerde bir farkındalık oluşturma, öğrencileri öğretmenleriyle online bir şekilde buluşturma ve öğrencilerin sınavlara yönelik soru çözme becerilerini geliştirme amacıyla Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi'ni başlattığı bildirildi.

Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesiyle ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: "Bu projeyle 8.sınıf öğrencilerimizin soru çözme becerilerini geliştirmenin yanında sınavda çıkması muhtemel konularla ilgi bazı detay bilgiler öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarılıyor. Ayrıca öğretmenlerimiz muhakemeye dayalı yeni nesil soruları çözme yöntemlerini öğrencilerimize gösteriyorlar. Projenin ilk etabında 30 okulumuzdan 180 öğretenimiz soru hazırlayarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek vermektedirler. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi

Ölçme ve Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde yapılan bu projenin ilk çekimleri Batman Merkez Petrol Ortaokulu ile Batman Merkez Gültepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sınav tarihine kadar toplamda 30 okulda yapılacak soru çözme projesinde sorular okulların kendi öğretmenleri tarafından çözülmekte olup çekim videoları İl Milli Eğitim müdürlüğünün Youtube:/Batmanilmem kanalından ve web sitesinden yayınlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete