SPOR

72 BELEDİYESPOR’DA YÖNETİM YENİLENDİ

Batman’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Batman 72 Belediyespor, yapılan Olağanüstü Genel Kuruluna tek liste ile girerken, yeni yönetim kurulu da belirlendi.

72 BELEDİYESPOR’DA YÖNETİM YENİLENDİ
28-03-2021 15:16
Google News


Batman 72 Belediyespor Kulübü Başkanlığına Engin Karaman seçilirken, 2.Başkanlığa ise Mehmet Necati Dadak ve Züleyha Köçer seçildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Olağanüstü Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Listesine Engin Karaman, Mehmet Necati Dadak, Züleyha Köçer Ruşen Güneş, Fırat Güner, Ömer Can Kurt, Hasan Demir, Mehmet Şükrü Kayra, Tahir Özaydın, Fahri Kaçmaz, Abdurrahman Düz, Tarık Esmer, Fahrettin Ekinci, Burhan Kurt, Ömer Kurt, Hakim Baktaş, Uğur Alparslan, Fırat Çalar, İbrahim Demir, Reşit Kaygu, Osman Ertuğrul, Halil Gül, Rıza Sevilmez ve Mehmet Demir girerken, Teknik Direktörlüğüne ise Yahya Kayra getirildi. 
Karaman, "Batman 72 Belediyespor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Yeni yönetimimizi belirledik, şimdi sıra takımımızı en iyi şekilde kurmak. Çalışmalarımıza hızla başlayacağız” dedi. 

"GÜÇLÜ BİR TAKIM KURACAĞIZ" 
Yeni takımın hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Yahya Kayra, "Çok güçlü bir yeni yönetlim kuruldu. Bizde bu güçlü yönetime yakışır güçlü bir takım kuracağız.  Maçlarımıza en iyi şekilde hazırlanacağız ve hedeflerimize bir bir ulaşacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm maçlarımıza şampiyonluk parolasıyla çıkacağız" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete