SPOR

72 BELEDİYESPOR İÇİN FİNAL GİBİ GÜN

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 4. Grup'ta averajla ikinci sırada bulunan 72 Belediyespor, aynı puana sahip olduğu Bağlar Belediyespor'la Çarşamba günü kritik bir mücadelede karşı karşıya gelecek.

72 BELEDİYESPOR İÇİN FİNAL GİBİ GÜN
22-06-2021 11:38
BATMAN
Google News

 

 

Seyrantepe Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak final değerindeki müsabakayı hakem Güney Güneylioğlu yönetecek. 6'şar puana sahip iki takımın mücadelesinde Bağlar Belediyespor, iki farklı kazanırsa son haftayı beklemeden grup birinciliğini garantileyecek. Beraberlik ve 72 Belediyespor'un galibiyeti halinde ise temsilcimiz grup birinciliğini ilan etmiş olacak.

27 Haziran Pazar Günü Batman 72 Belediyespor ise sahasında Mazıdağı Fosfatspor'la kozlarını paylaşacak, son haftayı Bağlar Belediyespor bay geçirecek.

GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

Batman 72 Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Kayra “Ligde oynadığımızı iki karşılaşmayı da kazanarak 6 puan aldık. Bu sezon ligler hızlandırışmış şekilde oynanıyor. İyi bir kadromuz var. İlk maçta Bağlar Belediyespor'un kendi sahamızda yenmiştik. Rakibimizin iyi oyunculardan kurulu bir kadrosu var. Ama biz sahadan 3 puan almak için 90 dakika mücadele edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?