GÜNDEM

8 EKİP, BÖCEK VE HAŞERELERLE MÜCADELE EDECEK

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yıl boyunca larva, sivrisinek, karasinek ve tatarcık gibi yaşamı insan sağlığını doğrudan etkileyen böcek ve hayvanlara karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını, Mayıs ayının ilk gününden itibaren hızlandıracak.

8 EKİP, BÖCEK VE HAŞERELERLE MÜCADELE EDECEK
26-04-2016 21:20
Google News

İlaçlama çalışmalarını il genelinde 4 ekiple yıl boyunca aralıksız sürdürdüğünü açıklayan Veteriner İşleri Müdürü Azat Çiftçi, Mayıs ayında ekip sayısını 8’e çıkararak tüm kentin 3 günde bir eşit derecede ilaçlayacaklarını söyledi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Ekiplerin halkın ortak yaşam alanlarını ilaçladığını ve bu kapsamda sivrisinek, karasinekler ile mücadele edildiğini belirten Çiftçi “Ekiplerimiz çalışmalarını yağmur birikintileri, göletler, sulak bodrumlar, çöp sahaları, kanalizasyon ve dere yataklarında larvalara karşı sürdürmektedir. Mayıs ayında halktan gelen talep ve beklentiler de değerlendirilecektir. Havaların ısınması ile birlikte akrep çalışmaları kentin eski çatısını oluşturan İluh, Huzur, Yeşiltepe, Çay gibi mahallerde yoğunlaşacaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete