SPOR

8 Play-Off takımından ziyaret

2023-2024 Batman Amatör Lig sezonunda A ve B grubunda play-off’a kalan 8 takımın kulüp Başkanları ve yöneticileri, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret etti.

8 Play-Off takımından ziyaret
17-04-2024 13:18
17-04-2024 13:25
Google News

8 play-of takımına ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol’da eşlik etti. Yapılan ziyarette Play-Of’a kalan takımlar, imkânlar dâhilinde kalan maçlarını Batman Şehir Stadyumunda oynama taleplerini İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e iletti.

“İMKÂNLARI ZORLAYACAĞIZ”

İmkânlarını zorlayacaklarını belirten İl Müdürü Özperk “Zorlu ve meşakkatli bir sezonu bitirmek üzereyiz. Play-Off’a kalan 8 takımımızı da tebrik ederiz. İnşallah hak eden takımımız ilimizi en iyi bir şekilde temsil eder. Geçen yıllarda imkânlarımızı zorlayarak amatör finali ile BAL’a yükselme müsabakalarını Şehir Stadyumunda oynatıyorduk. Bu yıl ise bize gelen talebe göre maç sayısı 8’e çıkacak. Çim sahalar normal sentetik sahalar gibi değiller. Belirli zaman dilimlerinde müsabakalar oynanırsa çimler büyük zarar görür ve kurtarılması zorlaşır. Onun için teknik personellerimizle yapacağımız değerlendirme sonrasında imkânlarımızı zorlayarak takımlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız.” diye konuştu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete