GÜNDEM

9.mahalle buluşması, Petrol Mahallesinde

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın, Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın dokuzuncusu Petrol Mahallesi’nde gerçekleşti.

9.mahalle buluşması, Petrol Mahallesinde
07-09-2023 15:05
07-09-2023 15:06
BATMAN
Google News

KURUM VE BİRİM MÜDÜRLERİ DE KATILDI

Mame Oğlu Hasan Hazer Taziye Evi’nde gerçekleşen Mahalle Buluşmasına belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Felemez Oğuz katıldı. Vali Ekrem Canalp, altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularda sorunların çözüme kavuşturulması için birim amirlerine talimat verdi.

TAZİYE EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Vali Canalp, Bekir Hazer Cami ve Mame Oğlu Hasan Hazer Taziye Evinin açılışını gerçekleştirirken, yapımı 10 ayda tamamlanan cami ve taziye evinin 10 milyon TL'ye mal olduğunu açıkladı.

GÜRBÜZ, SİNEVİZYON EŞLİĞİNDE SUNUM YAPTI

Petrol Mahallesinde yürütülen altyapı çalışmalarını sinevizyon eşliğinde anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz “2020'nin Mart ayından 2023'ün Ağustos Ayının sonuna kadar Petrol Mahallemize  4 bin 376 metre icme suyu hattı döşendi, 2 bin 513 metre kanalizasyon hattı döşendi. Diyar Caddesi Kıra Dağı Bulvarına toplam 58 kamyon, yani bin 415 ton sıcak asfalt serimi yapıldı” dedi. (Ömer Türkan/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete