SPOR

"A TAKIMA ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDİN"

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve Kulüp Yönetim Kurulu, Petrolpor altyapısına tatlı ikramında bulundu.

"A TAKIMA ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDİN"
16-12-2020 12:52
Google News

 

FUTBOLCULARA TAVSİYELERDE BULUNDULAR
Ziyarette futbolcu gençlere tavsiyelerde bulunan Petrolspor Yönetimi “Köklü gelenekleri olan nadide kulübümüzde bugüne kadar birçok önemli futbolcu yetişti. Hırsla, azimle, pes etmeden Batman Futboluna hizmet için çalışmaya devam etmelisiniz. gerektiği Yönetim Kurulumuz da altyapıya vereceği önemi her zaman sürdürecektir” dedi

A TAKIMA ÇIKMAK İÇİN ÇABALAYIN
Hocaların ve yöneticilerin raporları doğrultusunda altyapıdan A takıma her daim futbolcu kazandırma gayelerinin olduğunu belirten Petrolspor Yönetimi, gençlere formayı çalışarak ve hak ederek A takıma çıkmak için mücadele etmeleri tavsiyesinde bulundu. 

SPORCULARA SÖZ VERDİRDİLER
Kulüp Yönetimi, A takıma çıktıktan sonra da Petrolspor'u bir basamak olarak görüp daha büyük kulüplerde Batman’ı en iyi şekilde temsil etmenin çabası içinde olmaları konusunda sporculara nasihatte bulundu. Sporcuların kendilerini mental ve fiziksel olarak her duruma hazır tutmalarını isteyen Yönetim Kurulu Üyeleri, sporculardan daha büyük hırs ile çalışma sözü aldı.

Kulüp Yönetimi, altyapıya ve f A takımına verdiği hizmetlerden ötürü TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’a da teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete