SİYASET

ABDULKADİR DEMİR’DEN STK'LARA TEŞEKKÜR

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Demir, milletvekili adaylarının belirleneceği sivil toplum örgütleri için yapılan temayül yoklaması sonrası oy kullanan ve kendisine destek olan tüm sendika, oda ve dernek temsilcilerine teşekkür etti.

ABDULKADİR DEMİR’DEN STK'LARA TEŞEKKÜR
24-03-2015 20:30
Google News

Temayül yoklaması sonrası açıklamalarda bulunan Abdulkadir Demir, büyük bir coşku içerisinde tüm sivil toplum örgütü temsilcileri ve yönetim kurullarının oy kullandığını söyledi. Bu oylamaların önemine vurgu yapan Demir, “Partimiz bu oylama ile ilimizdeki dernek, oda, sendika ve birliklerin görüşünü almıştır. Bu oylama gerçekten çok önemlidir. Sivil toplum örgütleri bir ilin dinamiğidir. Sivil inisiyatifin yönetime katılması bizi oldukça mutlu etmiştir. Katılımın yüksek olması da bizler ve partimiz için bir şanstır. Batman’da doğup yaşayan bir birey olarak bende sivil toplum örgütlerimizden büyük destek gördüm. Bize destek olarak, teveccühte bulunan tüm STK’lara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

"SORUMLULUĞUMUZ ARTTI"

BATSO başkanlığı döneminde birçok STK temsilcileri ile birlikte çalıştığını belirten Abdulkadir Demir,  “İlimizde değişik grup ve düşüncede olan dernek, meslek odaları, vakıf, birlik gibi sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurullarının bizlere olan bakışları ve destekleri üstümüzdeki sorumluluğu bir kat daha artırmıştır. Oy kullanmada gördüğüm tablo ve destek beni onore etmiştir. İnanıyorum ki tüm STK’larımız Batman’a yakışan ve hizmet edecek adayları en iyi şekilde belirlemiştir. Genel merkezimiz de mutlaka bu sese kulak verecektir. Memleketimiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete