GÜNDEM

ABİGEM’DEN REKTÖRE ZİYARET

ABİGEM’DEN REKTÖRE ZİYARET

ABİGEM’DEN REKTÖRE ZİYARET
28-09-2014 22:34
Google News

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aşsız, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı makamında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Basın Merkezi’nden alınan bilgiye göre ziyaret sırasında ABİGEM’in çalışmaları hakkında bilgi veren Aşsız “Amacımız bölgedeki KOBİ’lerin genç/kadın girişimcilerin potansiyellerini geliştirmelerine ve rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olacak profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmetlerini sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına destek olmaktır. İşletmeleri kurumsal bir statüyle sürdürebilir ve daha iyi yönetilebilir kılmak, çevresel bir duyarlılığa sahip doğaya saygılı işletmecilik anlayışını Batman’daki işletmelere yerleştirmek niyetindeyiz” dedi.

KADIN VE GENÇLERİN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Uluçam, Batman’daki gençlerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek “Batman’ın ve Batmanlıların gelişmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Gençlerimizin istihdam ve girişimcilik ruhuna destek verilmelidir” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?