GÜNDEM

ABONE SAYISI 27 BİN’E ULAŞTI

Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım Şirketi (SİBADAŞ), doğalgaz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

ABONE SAYISI 27 BİN’E ULAŞTI
07-08-2015 20:26
Google News

Kentin büyük kısmına doğalgaz verildiğini açıklayan SİBADAŞ Müdürü Mustafa Yardımcı, abone sayılarının 27 bine ulaştığını söyledi. Pazaryeri, Fatih, Çamlıtepe ve Şafak Mahalleleri’nde doğalgaz çalışmalarının eşzamanlı olarak devam ettiğini söyleyen SİBADAŞ Yardımcı, sene sonuna kadar abone sayılarının 40 bine ulaşabileceğini kaydetti.

BORÇ TAHSİLÂTINDA ABONEMİZİ MAĞDUR ETMİYORUZ

SİBADAŞ’ın doğalgaz hizmetinden faydalanan abonelerin, fatura öderken herhangi bir sorunla karşılaşmadığını belirten SİBADAŞ Müdürü Mustafa Yardımcı “Fatura ödemeye gelen abonelerimizi kesinlikle bekletmiyoruz. Burada 3 vezneden ödemeler alınıyor, ayrıca anlaşmalı banka ve PTT’lerden de faturalar ödenebiliyor. Tahsilâtla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Abone sayımıza göre vezne sayımızı da arttırabiliriz ama şu anda 3 veznede işlemler rahatlıkla yürütülüyor” dedi.

YENİ ABONELER KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPMALI

Ev veya işyerine doğalgaz bağlatan abonelerin, kayıt işlemlerini geciktirmeden yapması gerektiğini açıklayan Yardımcı “Yeni doğalgaz hattını taşıdığımız ev veya işyerleri için abonelik işlemlerinin bir an önce yapılması gerekiyor. Abonelerimiz, kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçmeliler” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete