EĞİTİM

AÇIK LİSELİLER İÇİN DANIŞMA MERKEZİ AÇILIYOR

AÇIK LİSELİLER İÇİN DANIŞMA MERKEZİ AÇILIYOR

AÇIK LİSELİLER İÇİN DANIŞMA MERKEZİ AÇILIYOR
09-12-2014 20:51
Google News

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Zübeyde Hanım İlkokulu bitişiğinde yeni açılacak “Açık Orta Öğretim İrtibat ve Danışma Merkezi”ni gezdi.

Dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği binayı gezen Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar’dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde gören Milli Eğitim Müdürü Çelik, binanın çevre düzenlemesinin de çevreye estetik kazandıracak şekilde yapılmasını istedi.

15 BİN ÖĞRENCİYE HİZMET VERECEK

Batman’da yaklaşık 15 bin açık ortaokul ve açık lise öğrencisine hizmet verecek binanın, merkezi bir konumda olduğunu ifade eden Çelik “Bu binamız son dönemde, düğünlerde kullanılan bir durumdaydı. Binayı aktif bir şekilde eğitime kazandırmak için, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan Açık Öğretim Birimine dönüştürerek, 15 bin açık öğretimde okuyan öğrencimizin hizmetine sunacağız. Burada, açık öğretimde okuyan öğrencilerimiz için, hem irtibat merkezi, hem de danışmanlık hizmeti verilecek. Merkezi bir konumda olması, öğrencilerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri bir yerde olması, öğrencilerimiz açısından önemli” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete