GÜNDEM

AÇIK MEKÂNLAR, BUGASS’LA ISINIYOR

Enerji Sistemi Bugass Yetkilileri, Batman’da gazetecilerle bir araya geldi.

AÇIK MEKÂNLAR, BUGASS’LA ISINIYOR
22-09-2019 16:21
Google News

 

İglos Cafe’de düzenlenen toplantıya Bugass Kızılötesi Teknolojileri Bölge Müdürü Mustafa Oğulbalı, Batman Bölge Bayisi Cengiz Cihangir, Şanlıurfa Bölge Bayisi Ahmet Ataş ve Bölge Koordinatörü Mecit Yıldırım katıldı.
GÜVEN VE KALİTE SATIYORUZ
Bugass Kızılötesi Teknolojileri Bölge Müdürü Mustafa Oğulbalı, Bugass’ın 8 yıldır kalite ve güven sattığını belirtirken “Hızla artan restoran ve cafelerde, toplu kullanım alanları ve açık mekânlarda, ısıtma sistemlerimizle üşümeyi engelliyor, mekanlara kullanım alanları açmış oluyoruz. Fiyat, profesyonel montaj ve işçiliğimizle hızla büyüyoruz” dedi.
BUGAS, CEPLERİ VE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Bugass Batman Bölge Bayisi Yetkilisi Cengiz Cihangir de “Batmanlı olduğum için ilimize ve bölgemize firmamızın kalitesini, uzman hizmetini, uygun fiyatını ve güvenini en iyi bir şekilde vermek zorundayız. Bugass sıcak enerji sistemleri sayesinde elektik tüketimine göre % 90 daha uygun tasarruf sağlıyor. Örneğin elektrik sistemiyle her ay 1000 lira veriyorsanız, Bugass doğalgazlı sistemimizle ayda 100 lira ödeyecek ve mekânlarınız daha iyi sağlıklı bir şekilde ısınacak.  Özellikle cafe, kamu kurum ve kuruluş, büyük işletmeler ve buna benzer mekânların ısıtma sistemlerini yapıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete