GÜNDEM

Acılı baba, 26 gündür kayıp oğlunu arıyor

“Allah rızası için geri dön” Zabıta Memuru Baba Baha Demir, 26 gündür kayıp oğlunu arıyor. Acılı Baba “Oğlum, neredeysen geri dön, yaşadığını bilmek istiyorum”

Acılı baba, 26 gündür kayıp oğlunu arıyor
25-06-2018 20:37
Google News

İKİ ARKADAŞ, 26 GÜNDÜR KAYIP

16 yaşındaki Muhammed Şirin Demir, Ramazan Ayında “iftar yemeği için arkadaşıma gidiyorum” diyerek evde çıktı. Yanına kimlik ya da çanta almayan Demir, okul arkadaşı Onur ile birlikte kayıplara karıştı. İki arkadaştan 26 gündür hiçbir iz yok. Aileleri ise endişeli.

“ALLAH RIZASI İÇİN YERİNİ BİLEN VARSA SÖYLESİN”

Sosyal Bilimler Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Muhammed Şirin Demir’in, zabıta memuru 52 yaşındaki babası Baha Demir “İftar yemeğine gideceğim dedi. Arkadaşı Onur Şirin Kartal’ın adını verdi. Onur’u da tanımıyorduk. Kaybolduktan sonra ailesiyle tanıştık. Okul arkadaşlarıymış. Oğlum, yanına kimlik almamış, kıyafet almamış. Ama arkadaşı, yanına bir miktar para almış, öyle biliyoruz. 26 gündür kayıplar. Perişan haldeyiz. Eşim Süheyla Demir, kanser hastası. Diyarbakır’da Onkoloji Bölümünde tedavi görüyor. Durumu iyi değil. Gözyaşı durmuyor. Oğlunu, son kez görmek istediğini söylüyor. 8 çocuğum var. Muhammed Şirin, 5. çocuğum. Annesine de kardeşlerine de düşkündür. En küçük kardeşi Abdullah, her gün abisini soruyor, ağlıyor. Kardeşleri, perişan halde. Bütün çocuklarım okuyor. Hepsi, şu anda gözü yaşlı, kardeşlerini bekliyor. Polise gidiyoruz. 26 gündür içimizi rahatlatan bir haber alamadık. Çocuklarımızın nerede olduğunu, sağ olup olmadıklarını merak ediyoruz. Allah rızası için onların yerini bilen ya da görenler bizi 0551 455 39 89 ve 0545 770 39 54 numaralı hattan bizi arasınlar ya da 155 polis ihbar hattını arasınlar. Bize, oğlumuzun yerini söyleyenleri para ile ödüllendireceğiz, söz veriyorum” dedi.

OĞLUNA SESLENDİ “GERİ DÖN”

Oğluna seslenen Baha Demir “Oğlum, Şirin’im. Ne olursun bu acıyı bize daha fazla yaşatma. Numaralarımızı biliyorsun. Kardeşlerin, annen, perişan haldeler. Lütfen bizi ara. Hayatta mısın? Yaşıyor musunuz? Acımızı dindir, Allah rızası için bir haber ver” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete