GÜNDEM

ACILI BABANIN “KIZIMI KURTARIN” FERYADI...

19 yaşındaki kızı V.T.’nin, 35 yaşında dul ve 2 çocuk babası bir Norveçliyle zorla evlendirilmek istenildiğini iddia eden baba Necat T. Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a seslenerek kızının kurtarılmasını istedi.

ACILI BABANIN “KIZIMI KURTARIN” FERYADI...
10-04-2017 20:03
Google News

 “KIZIM, EVLENME İSTEĞİNDEN VAZGEÇTİ”

Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden Baba Necat T., kızı V.T.’nin, rızası dışında evlendirilmesine isyan etti. 21 yıllık eşi ve kaynanası tarafından 19 yaşındaki kızı V.T.’nin 35 yaşında ve 2 çocuklu dul biriyle evlendirilmek istenildiğini iddia eden acılı baba, kızının bu evlilikten kurtarılmasını istedi.

“EVLİLİĞE KARŞI ÇIKTIĞIM İÇİN EVDEN UZAKLAŞTIRILDIM”

Kızının evliliğine karşı çıktığını ve bu yüzden evden 6 ay uzaklaştırılma cezası aldığını ileri süren Baba Necat T. “Eşim ve kaynanam tarafından 19 yaşına henüz yeni giren kızım, Norveç vatandaşı evli ve 2 çocuklu biriyle evlendirilmek isteniyor. Bu duruma karşı çıktığım için eşim beni şikâyet etti. Şikâyet sonucu 6 ay evden uzaklaştırılma cezası aldım. Beni rızam alınmadan ismini dahi bilmediğim yabancı biriyle evlendirilecek” dedi. 

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A SESLENDİ

Kızı için Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a seslenen acılı baba “Bütün resmi kurumlara şikâyetlerimi ilettim. Ama hiçbir yerden destek alamadım. Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Binali Yıldırım’a seslenmek istiyorum. Sizlerde babasınız lütfen kızımı kurtarın. Kızımın zorla evliliğini önleyin” şeklinde konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete