GÜNDEM

“ADAYLARDAN EN BATMANLISI BENİM”

Batman Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Tahir Nalbantçılar, gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ercan Atay’a bilgi verdi.

“ADAYLARDAN EN BATMANLISI BENİM”
21-07-2016 22:59
Google News

Uzun yıllardır Batman’da ikamet ettiğini ve çocuklarını Batman’da okuttuğunu söyleyen Nalbantçılar “Adaylık süreci içinde kendimizi kamuoyuna anlatmaya çalıştık. İnşallah Rektörlük seçimi hayırlı bir şekilde sonuçlanır ve hem Türkiye’nin hem de Batman’ın hayrına olur. Şu anda adaylar içinde en Batmanlı olanı benim. Çoluk çocuğumla burada yaşıyorum. Bütün çocuklarımı burada okuttum. İlk tezimi Batman’a ilişkin yaptım. Batman’a 8 yıl boyunca hizmet verdim. Batman Üniversitesi’nde bütün kurumların temelinin atılışında ben vardım” dedi.

“BATMAN’DA BİLİMSEL BİR HAFIZA OLUŞMALI”

Batman’da gördüğü eksikliklere dikkat çeken Prof. Dr. Nalbantçılar “Allah takdir eder de Rektörlüğe gelirsem önceliğimi kurumsallaşmaya vereceğim. En önemli eksikliğimiz bu. Kurum ve kurumlaşmayı sağlamamız lazım. Kumda ciddiyetliği oluşturmamız lazım. Herkesin, oturduğu koltuğu doldurmasını sağlamamız lazım. Batman’da bilimsel bir hafızanın yokluğundan muzdaripiz. Bir İluh Deremiz taşıyor ama bununla ilgili bilimsel hiçbir çalışma yapılmıyor” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete