GÜNDEM

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM O OLDU

Batman’ın Gap Mahallesi’nde muhtarlık için aday olacağını açıklayan Gülistan Kılınç, çalışmalara şimdiden başladı. Erken seçim sinyallerinin yakıldığı şu günlerde Kılınç, adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM O OLDU
19-08-2018 23:30
Google News

 

“MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞECEK”

Avrupa’dan getirttiği özel takı ve aksesuarları sosyal medya hesabı üzerinden satarak ev ekonomisine katkıda bulunan Gülistan Kılınç,  gözünü şimdi de muhtarlığa dikti. Uzun yıllar Gap Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk annesi genç kadın, mahalleye kadın eli değmesi gerektiğini söyleyerek, muhtarlık için kolları sıvadı. Kılınç’ın en büyük destekçisi ise kocası.

PROJELER HAZIRLADI

Muhtar olmak istediği Gap Mahallesi’nde eksiklerin tespitini yapıp, ihtiyaçları belirleyen ve projeler hazırlayan Kılınç “Çocukların güvenle oynayabileceği bir çocuk oyun parkına ihtiyaç var. Kadınların motive olup sosyalleşebileceği, kitap okuyup örgü yapabileceği bir kadınlar kahvesi kurmayı düşünüyorum. Yoksul ailelerin tek tek tespitini yapıp, durumlarının iyileştirilmesi, işsiz bireylerin ise istihdamını kolaylaştıracak girişimlerde bulunacağım. Gap Mahallesini Batman’ın örnek semti haline getireceğime söz veriyorum” dedi.

HER MAHALLEYE KADIN MUHTAR…

Kente kadın eli değmesi için her mahallede kadınlara muhtarlık görevi verilmesini isteyen Kılınç “Kadınlar, sorunların tespitini daha iyi yapabiliyor, çözümlerde daha hızlı ve ısrarcı olabiliyor. Yapıları, sorun çözmeye daha müsait. Kentte de sorunlar çok fazla. Bu dönem, kadınlara şans verilsin. Kadın muhtarlar göreve getirilsin. Batman’a kadın eli değmesi lazım. Üstelik bu, tüm yurtta ve dünyada örnek olacaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete