GÜNDEM

ADEM’DE OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” kampanyası Batman'da Vali Ahmet Deniz’in katılımıyla start aldı.

ADEM’DE OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ...
07-03-2018 21:02
Google News

Güneykent Mahallesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Mobil Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) düzenlenen açılış programına Okuryazarlık Seferberliği İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile kursiyerler katıldı. “KURSLAR İLGİ GÖRÜYOR”

Okuma-Yazma bilmeyen yetişkinler için açılan sınıfları gezerek, kursiyerlerle sohbet eden Vali Deniz “Hayatın birçok alanında yaşadığınız sıkıntıları bu kurslar sayesinde aşacağınıza inanıyorum. Okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur. Gayret ve cesaretinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Amacımız okuma yazma bilmeyen hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde herkese ulaşmaktır.  Şuan itibari ile 3 bin 500 civarında planladığımız kurslara başlayan vatandaşlarımız var.  Bu sayıyı her gün yukarıya çekmeyi hedefliyoruz.  Çalışmalarımız değişik periyotlarda devam edecek 11 Mayıs’ta ilk mezunlarımızı vereceğiz” dedi.

KURSİYERLERE OKURYAZARLIK BELGESİ VERİLDİ

Vali Deniz, tarafından daha önce ADEM bünyesinde verilen okuma yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere “Okuryazarlık Belgesi” verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete