SİYASET

ADİLE GÜRBÜZ: “TEK DERDİMİZ HALKIN HUZURU”

AK Parti Batman Milletvekili adayı Av. Adile Gürbüz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ADİLE GÜRBÜZ: “TEK DERDİMİZ HALKIN HUZURU”
20-10-2015 17:58
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Av. Adile Gürbüz, AK Parti’nin tek derdinin millet olduğunu belirtti.  Gürbüz, “Bismillah deyip çıktığımız bu yolda, derdimiz milletimizin derdine derman olmak onları huzur ve refaha kavuşturmak. 1 Kasım sonrası milletle sık sık bir arada olacağız” dedi.

Batman halkının AK Parti’yi yalnız bırakmadığını dile getiren Gürbüz, 1 Kasım Seçimlerinin önemini anlattı. Türkiye bulunduğu bölge ve İslam dünyasında lider ülke olma yolundaki hızlı yükselişini durdurmak için iç ve dış eksenli ortaklıklarla iç savaş çıkarmaya çalışıldığını dile getiren Gürbüz, “Artık bu mesele siyasetten çıktı millet meselesi haline geldi. 1 Kasım seçimi bu açıdan önem arz etmektedir. Seçmenin huzura, kardeşlliğe ve hizmete olan ihtiyacı görmesi ve buna göre hareket etmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

DERDİMİZ HİZMET ETMEK

Vatandaşlardan gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren Gürbüz, “İlk günkü aşk ile çıktığımız bu hizmet yolunda vatandaşı memnun etmek boynumuzun borcudur. Bu önemli dönemde üzerimize düşen halkımıza gerçekleri anlatmaktır. AK Parti kadrolarının tek bir derdi var, güzelim vatan için hizmet etmek, ve bütün güzellikleri hak eden halkımıza yüksek kalitede hizmetler sağlamaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete