Ana içeriğe geç

Adıyaman'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin 5 şüpheli tutuklandı

Adıyaman'da bir kişinin darbedilerek öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Adıyaman'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin 5 şüpheli tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 27 Haziran'da Sümerevler Mahallesi'ndeki Eğriçay Parkı'nda Sinan Çelik'in darbedilerek öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı.

Yapılan inceleme ve delil toplama çalışmalarının ardından düzenlenen operasyonda, olayın şüphelileri M.G.S, E.S, M.İ.S, S.G, G.T. ve E.E. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G.S, E.S, M.İ.S, S.G. ve G.T. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle