GÜNDEM

Adnan Oktar Batman’a mı getiriliyor?

İddialara göre Organize suç örgütü kurmaktan yargılanan ve 9 bin 803 yıl 6 ay ceza verilen ve kedicikleri ile nam yapan Adnan Oktar Batman’a getiriliyor.

Adnan Oktar Batman’a mı getiriliyor?
20-05-2021 20:33
Google News

İlimiz Beşiri İlçesi’nde yeni faaliyete giren yüksek güvenlikli T tipi kapalı Cezaevine getirilecek olan Adnan Oktar, cezasının geri kalan kısmını Batman’da geçirecek.
14 arkadaşı ile birlikte 9.8 bin yıl hüküm yiyen Oktar’ın cezaevi tahliye yazısının Adalet Bakanlığı tarafından yazıldığı ve gerekli yerlere gönderildiği belirtildi. 
Adnan Oktar’ın cezaevi tahliyesi olağanüstü güvenlik önlemleri ile yapılacak. Oktar’ın önümüzdeki hafta Beşiri’de olması bekleniyor.
KEDİCİKLERDEN AYRI KALACAK!
9.8 bin yıl ceza alarak tarihi hüküm yiyen Adnan Oktar’ın meşhur Kediciklerinin başka Cezaevlerine nakledildikleri belirtilerek, Oktar’ın  çok sevdiği kediciklerle 9.8 bin yıl ayrı kalacağı dile getirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Baho
Baho 3 yıl önce
Berkay her kıza tatlım demeyi Adnandan mi öğrendin?
Selen
Selen 3 yıl önce
Evet dünya tarihinde görülmemiş bir ceza. Başka örneği yokmuş gerçekten. Benim merak ettiğim itirafçı kediler itiraf etti diye cezasız kalmaları??? Birde sadık kediler ölene kadar ayrılmak istememeleri çok şaşırtıcı. Yani itirafçılar şiddetle nefret ediyor, sadıklar asla Adnan'dan vazgeçmiyor. İtirafçıları boy boy tv de görülüyor. Sadıklar gösterilmiyor. Çok sert çizgiler. Normali yok mu bunun:) Adam hapiste bile reklam way be!
Berkay
Berkay 3 yıl önce
Mina tatlım sonuçta ortada bi suç var. Ceza tabi ki fazla ama Çokta masum değiller.
Mina
Mina 3 yıl önce
Dünyada kimsenin almadığı bir ceza. En azılı suçlular dahi, terörist dahi, darbecilerden dahi kat kat kat fazla durum! Çok anormal durum bence. Adam öldürmemiş, cinayet işlememiş, bıçaklama bombalama, füzeleme, ateşleme, madde kullanımı gerçekleşmemiş sonuçta. Hâlâ kanaatim gelmiyor nedense. Medya da çok abartıyor. Hukuk sistemi de değişik işliyor bence. Yani o kadar ceza dünya tarihinde görülmemiş, var mı başka örneği bilen yazsın. Bu konunun sonu komediye gitmezse ben de mina değilim...
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete