SİYASET

AHMET GÜNEŞ, 4.KEZ BAŞKAN

Demokrat Parti (DP) Batman İl Teşkilatı, 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Güneş, 162 delegeden 152’nin oyunu alarak 4. kez tekrar başkan seçildi.

AHMET GÜNEŞ, 4.KEZ BAŞKAN
04-10-2021 11:19
04-10-2021 12:24
BATMAN
Google News

İKTİDARIMIZDA YOLSUZLUĞU VE YOKSULLUĞU BİTİRECEĞİZ

DP Batman İl Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi, il binasında gerçekleştirildi. Kongreye İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ve Bitlis İl Başkanı Selim Soyugüzel katıldı. Kongrede güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Ahmet Güneş “11 yıldır gerçekten yorularak ama severek ve şeref duyarak üstlendiğim bu görevi yeniden üstlendim. Ancak ne yazık ki ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik kol gezerken, dolar ve altın uçmuşken, esnaf kepenk kapatırken gönül rahatlığı ile konuşamıyoruz. Genç Genel Başkanımız Gültekin Uysal önderliğinde bu kötü günler bitecektir. Millet İttifakı üyesi olarak ilk seçimde ezici bir çoğunlukla iktidara geleceğimizi, hırsızlığa, yolsuzluğa ve yoksulluğa dur diyeceğiz” dedi.

İL YÖNETİMİ ŞEKİLLENDİ:

İl Yönetiminde Mehmet Zeki Garca, Ahmet Yalçın, Mehmet Nuri Dumanç, Abdul Vahap Coşkun, Recep Alphan, Şirin Doğan, Engin Kartal, Zübeyde Baykara, Salih Cihangir, Abdülkadir Konak, Abdullah Günay, Mehmet Zeki Sümerli, Mehmet Zeki Dağ, Eyüp Badem, Diyaddin Alpınar, Abdullah Durmaz, Murat Şahin, Abdullah Turan, Ömer Kaya, Hamdin Çelik, Şerif Kaya, Muhammed Fadıl Boral, Hasan Okay ve İbrahim Özat yer alırdı.

batmangazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete