YAŞAM

Ahmet Kaya gecesi düzenlendi

Batman-Siirt Mali Müşavirler Odası'nın Kültür Sanat Komitesi ve Mancu Yapım işbirliğiyle Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda Ahmet Kaya Türkiye’dir temalı müzikal sahnelendi.

Ahmet Kaya gecesi düzenlendi
22-11-2022 15:20
Google News

Aca Orkestrasının eşlik ettiği muhteşem müzikal etkinliğe Batman-Siirt Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz, Müşavirler Odası eski başkanı Servet Kurt, Kültür Sanat Komitesi Başkanı Erdi Yurdem, Oda üyeleri, aileleri, eş ve dostları katıldı. Etkinlikte Ahmet Kaya'nın hayatı ve şarkılarının dile getirildiği vefa gecesi tertiplendi.

SANATÇI TUNÇ, KONUKLARI COŞTURDU

Ahmet Kaya'nın sesine büyük oranda benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Batmanlı Sanatçı Selman Tunç, solist olarak yer aldığı gecede Ahmet Kaya'nın birçok şarkısını başarıyla seslendirerek sergilediği performansla konuklara muhteşem bir gece yaşattı.

MANCU, AHMET KAYA'YI ANLATTI

Mancu ismiyle tanınan Mancu Yapım Sahibi Muhammed Ancu,  Ahmet Kaya'nın hayatını belgesel tadında anlattı. Sahnenin üst kısmında çerçeveler içinde Ahmet Kaya'nın çocukluk, gençlik, son dönemleri ve hatta mezarını yansıtan fotoğraflar dikkatlerden kaçmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?